Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Tudástár interaktív oktatási rendszer kifejlesztéséért az Apáczai Kiadó az oktatási szektorban az idén egyedüliként vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat tegnap, az új tanév első napján.

Az idén 37 pályázó 39 pályázata kapta meg a Magyar Termék Nagydíj elismerést, amely immár az innováció, a kreativitás és minőség védjegyévé vált.

Az Apáczai Tudástár egy online elérhető, interaktív, digitális tananyaggyűjtemény és egyben közösségi webkettes tér is. Lehetőségeiről és főbb funkcióiról hamarosan egy külön riportban számolunk be. A rendszert a tankönyvkiadó partnerével, a Digital Board Network's Kft-vel közösen fejlesztette ki.

Az Apáczai munkatársai, és meghívott vendégeik a Parlamenti ünnepélyes átadó után, a cég budapesti központjában ünnepelték meg, hogy immáron ötödik alkalommal vehették át a rangos kitüntetést.

Magyar Termék Nagydíj az Apáczai Kiadónak
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: