Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az Oktatási Hivatal és az Educatio Nonprofit Kft. új, az IKT hírfolyamhoz hasonló weboldalt hozott létre abból a célból, hogy folyamatosan tájékoztassa az iskolaadminisztrációs rendszerek (továbbiakban: IAR) fejlesztőit az őket érintő, a Közoktatási Információs Rendszerrel (továbbiakban: KIR) kapcsolatos fejlesztésekről, változásokról.

A Közoktatási Információs Rendszer (továbbiakban: KIR) több informatikai modulja is kapcsolatban van IAR-okkal (pl. KIR-STAT, Tanuló/Pedagógus nyilvántartás kezelő rendszer, Tanulmányi eredmények kommunikációs rendszere). A KIR fejlesztése során fontos szempont, hogy az intézmények adminisztrációs terhei csökkenjenek, ezért a fejlesztések során folyamatosan egyeztetünk az IAR-fejlesztőkkel.

Szeretnénk felvenni a kapcsolatot minden iskola-adminisztrációs szoftver fejlesztőjével, ezért várjuk jelentkezésüket a következő e-mail címen: kir-tech@educatio.hu

Az új oldal a www.kir.hu oldalon a Hírfolyam Iskolaadminisztrációs rendszerek fejlesztőinek bannerre kattintva érhető el, vagy közvetlenül ide kattintva:  http://tech.kir.hu.

Budapest, 2011. augusztus 22.

Oktatási Hivatal
1055 Budapest, Szalay u. 10-14.
www.oh.gov.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Tájékoztatás az iskolaadminisztrációs rendszerek fejlesztői részére

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: