Képzés - Módszertan

A Műszaki Könyvkiadó ÚJ, akkreditált tanfolyama pedagógusok részére - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA Műszaki Könyvkiadó ÚJ, akkreditált tanfolyama pedagógusok részére

A Műszaki Könyvkiadó „Interaktív tananyagelemek készítése Flash program segítségével” című pedagógus továbbképzése a számítástechnikai tapasztalatokkal rendelkező pedagógusok részére nyújt további fejlődési lehetőséget az elektronikus tananyagok megismerésében, tervezésében, készítésében, az interaktív tábla hatékony használatában.

A képzés megfelelő arányban tartalmaz elméletet és gyakorlatot, így később, a gyakorlat során a megfelelő elméleti alapokra épülő tananyagok készíthetők.

A 30 órás tanfolyam elvégzésének eredményeképpen a pedagógusok képesek lesznek a megismert szoftver lehetőségeinek kihasználására, a bemutatott mintáknak megfelelő minőségű, a tanóra céljához illeszkedő tananyagelemek tervezésére, létrehozására és tanórai céloknak megfelelő alkalmazására.

A pedagógusok az IKT-val támogatott tanórákat vagy kész elemek vagy saját maguk által készített elemek alkalmazásával tarthatják meg. A tanórai felhasználás hatékonyságát javítja, hogy a pedagógusok saját maguk is képesek lesznek elektronikus tananyagok készítésére, és azok célszerű felhasználására a tanórán.

 Műszaki Kiadó - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
 További információ a tanfolyamról muszakikiado.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: