IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ezúttal egy kis önismereti tréninget tartunk, ugyanis a WinOmeter segítségével mindenki szembesülhet azzal, hányszor kattint adott idő alatt az egérrel, és hány kilométernyi utat tesz meg szegény egérkurzor az egész napos munka során.

Sőt, billentyűleütéseink számát is vizsgálja a program!

E heti választottunk tehát nem kifejezetten a hasznos, inkább az érdekes segédprogramok közül való, bár ha valamilyen extrém eredmény jönne ki, érdemes elgondolkodnunk, nem visszük-e túlzásba a gép előtti munkát.

Vállalkozó kedvű olvasóink a kommentekben megírhatják, hányszor kattintottak mondjuk a mai napon az egerükkel, de a hétvégi adatok is tanulságosak lehetnek. Előre szólunk, egész napos használat esetén döbbenetes eredmények jöhetnek ki!

A program Windows XP-n, Vistán és Windows 7 alatt is működik, telepíteni nem kell, csak letölteni, kicsomagolni és elindítani.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A hét Windows alkalmazása WinOmeter - Ön hányszor kattint

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: