IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ha valaki a Windows 7 operációs rendszerhez tartozó kulcsot veszítette el, akkor jól jöhet egy gyors segítség.

A legálisan vásárolt szoftvereknél is előfordul, hogy hónapok vagy évek elteltével nem találjuk a termékhez tartozó sorozatszámot vagy regisztrációs kulcsot. Erre pedig egy esetleges új telepítésnél vagy frissítésnél szükségünk lehet.

A Windows 7 Product Key Finder nevű apró programot a készítő weboldaláról lehet ingyen letölteni. A használata rendkívül egyszerű, csak el kell indítani, és azonnal megtudhatjuk, hogy melyik a mi gépünkön működő Windows 7 operációs rendszerhez tartozó termékkulcs. A program az operációs rendszer változatát, illetve a tulajdonos cég és személy nevét is kiírja. 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Gyors segítség ha szüksége van a Windows 7 termékkulcsra

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: