Hírek - IKT hírek röviden

Az iDoctum tananyagokban található prémium minőségű médiaelemek jogtisztán beszerezhetők a nemrég megnyílt i-Doctum Store webáruházból.

A tanulók figyelmét garantáltan lekötő több ezer rendkívül igényes jogtiszta képek, animációk, és grafikák közül válogathatunk...

Az iDoctum interaktív tananyagcsaládnak egyik megkülönböztető jegye megjelenése óta, a magas esztétikai igényeket kielégítő képi világ, amely maximálisan képes kielégíti a mai tanulók médiafogyasztási igényeit.

A Balázs-Diák Kft. most lehetővé tette, hogy ennek a képi világnak az egyes elemeit a tanórán bárki a saját anyaga részeként felhasználhassa. Az elemekért fizetni kell ugyan, de ezeáltal jogtisztán felhasználhatóvá válnak.

Az i-Doctum Store webáruházban vektoros képeket és bitmap grafikákat, és rövid animációs elemek közül válogathatunk, fizetni pedig a biztonságos, és kényelmes PayPal rendszeren keresztül lehet.

Ízelítőül érdemes megnézni ezt a félperces intro videót


Tovább az iDoctum Store-hoz >>>

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: