Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az Apple oktatási kedvezményeivel a diákok, szülők és pedagógusok pénzt takaríthatnak meg a Mac számítógépek, Apple-szoftverek és bizonyos tartozékok vásárlásakor.

Az egyetemre frissen felvett diákok is jogosultak a kedvezményekre. Használd ki a megtakarítási lehetőségeket, ha az Apple Store oktatási áruházban vásárolnak.

Az online boltban jelenleg az árak általában néhány ezer forinttal olcsóbbak, mint a viszonteladóknál, de ez az egyik hazai forgalmazó, az XMS vezetője szerint változni fog. Amint a blogjában írta: „az Apple össze fogja hangolni a hazai listaárakat, tehát ugyanazok az árak szerepelnek majd az APR [Apple Premium Reseller] boltokban, mint amiket most látunk az Apple online boltjában.”

Hallgatói és oktatói kedvezmények - Itthon is elindult az Apple online áruháza

Az online felületen elérhetők a kártyafüggetlen iPhone-ok is, melyek szintén olcsóbban vásárolhatók meg, mint a mobilszolgáltatók által kínált legolcsóbb hálózatfüggő, kártyás ajánlatok: egy 16 GB-os iPhone 4 például 190 ezer forintba kerül kártyafüggetlenül.

A hivatalos internetes boltban megrendelt termékeket a vállalat futárszolgálattal kézbesíti a vásárlóknak, a házhoz szállítás 33 500 forintnál nagyobb értékű megrendelés esetén ingyenes. A bolttal, a vásárlással és a termékekkel kapcsolatos kérdésekkel egy ingyenesen hívható ügyfélszolgálathoz lehet fordulni.

„Üdvözlünk, Magyarország! Ünnepeld velünk a magyar Apple Online Store megnyitását” – ma reggel óta ez az üzenet olvasható az Apple magyar nyelvű weboldalán. A gyártói webáruház elindulása azt jelenti, hogy mostantól a hazai fogyasztók nemcsak a hivatalos viszonteladóktól, hanem az interneten keresztül közvetlenül az amerikai vállalattól is meg tudják vásárolni az Apple termékeket.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu - Nálunk is elindult az Apple online áruháza

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: