Interaktív eszközök - Mobil eszközök

A Luidia fejleszthető interaktív iskolatábla-technológiája - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA Luidia amerikai cég, az eBeam® interaktív táblák díjnyertes fejlesztője iskolák és cégek, konferenciák számára bemutatott egy új típusú digitális táblát (Digital Ready), amely meghökkentően rugalmas, azonnal helyettesíthet bármilyen hagyományos táblát – s rögtön használható egy sor digitális kiegészítővel együtt.

A Digital Ready táblához igen egyszerűen csatlakoztatható minden digitális eszköz, amit a felhasználó alkalmazni kíván.
 
A beépített csatlakozóval a külső kapcsolat rendkívül könnyen és gyorsan létrejön, kiegészítve a képességeit – konferenciák szervezésétől a különféle távoli eszközökkel való kapcsolatteremtésig egyaránt.
 
A Luidia fejleszthető interaktív iskolatábla-technológiája

 A Luidia együttműködik a Claridge Products and Equipment céggel,  mely vezető szerepet játszik az USA-ban a magas minőségű kijelzők gyártásában – közösen szeretnék kiaknázni a Digital Ready-ban rejlő lehetőségeket.  Az eszköz 2009 utolsó negyedében kerül forgalomba, jelentették be.

- A Digital Ready technológiája megváltoztatja az iskolákban és az üzleti életben az interaktív táblák alkalmazásának lehetőségeit – mondta a Claridge alelnöke, Leslie Eddings. – Talán a leglényegesebb, hogy az interaktív eszközökbe történő befektetés jellege iskoláknál és cégeknél egyaránt, megváltozik, hiszen ez a technológia folyamatosan fejleszthető az egyéni igényeknek megfelelő különféle kiegészítőkkel, vagyis akkor költenek rá, amikor a pénzügyi helyzetük azt lehetővé teszi. Vásárlóink sokat nyernek azzal, hogy roppant könnyű továbbfejleszthetőséget kínál a rendszer, mindemellett pedig a hagyományos eszközök esetében szükséges, gyakorta igen zavaró vezetékeket is elrejthetik szem elől.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: