Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Microsoft Magyarország az idén a HUNDIDAC kiállítás szatelitjeként, a Modern Iskola szervezésében rendezte meg a Partners in Learning (Innovatív Tanárok Fóruma) budapesti, regionális fordulóját.

Az előválogatón 10 innovatív pedagógus mutatta be projektjét, az IKT eszközök óvodában való használatától, a hőmérséklet fogalmának újszerű, a tanulók kreatív együttműködésén alapuló tanításáig.


A Partners in Learning innovatív tanárok fóruma tavaly már olyan sok, projektjét bemutató tanárt vonzott, hogy az idén több, regionális bemutatót szervezünk a lillafüredi országos találkozó előtt. - mondta Merényi Ádám, a Microsoft Magyarország oktatási csoportvezetője.

A mostani, budapesti fordulót követően október 18.-án Hajdúszoboszló, majd másnap, október 19.-én Veszprém ad helyet az IKT eszközöket és módszereket újszerűen használó pedagógusok bemutatkozásának.

Lesz egy webes forduló is, ide azok küldhetik be projektjüket, akik személyesen nem tudnak egyik regionális fórumon sem részt venni.

Nézze meg az eddigi hazai PIL fórumokon készült videó összefoglalókat

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor