Műhely - Pályázatok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet „Számítógép: Társ az oktatásban 2011” címmel. 250 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomagra lehet pályázni.

Pályázati regisztrációs díj: a pályázat benyújtása díjmentes, NINCS pályázati regisztrációs díj. Beadási határidő: 2011.10.18.

A pályázat célja: A közoktatási intézmények számítógépparkjának bővítése komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek korszerűbbre váltását.

Továbbá a WIFI (vezeték nélküli hálózat) csomag választásával lehetővé tehetik a HOTSPOT-ként való működést, mely Internet-hozzáférési lehetőséget teremt a mobil eszközökkel – notebook, netbook, PDA, arra alkalmas mobiltelefon – rendelkezők számára. (A WIFI csomagot valamely számítógépes szolgáltatási csomag mellé lehet választani és internetmegosztásra csak meglévő Internet-kapcsolat esetén alkalmas.)

Pályázati keret: Az itt közölt tartalommal és árszínvonalon mindössze 250 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag áll rendelkezésre, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

Pályázati regisztrációs díj: a pályázat benyújtása díjmentes, NINCS pályázati regisztrációs díj.

A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A választott számítógépes szolgáltatási csomagnak megfelelően, a pályázat táblázatos részeiben olvashatóak.

A pályázati csomag felhasználása: A gépeket tetszőleges tevékenységre lehet felhasználni, tehát akár irodai, oktatási, oktatást kiegészítő, azt segítő, vagy pedagógus-tevékenységekre. Elhelyezésük egyaránt lehet irodai, tantermi, tanműhelyi, könyvtári, stb.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Számítógép Társ az oktatásban 2011

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: