Kézitáblák - Interaktív panelek

A SMART bemutatja szélesvásznú interaktív előadói képernyőjét - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA SMART Technologies bemutatja a SMART Podium ID422w-t, a SMART interaktív előadói képernyő termékcsaládjának legújabb modelljét. A korábban Sympodium™ néven bevezetett sorozat az új termék mellett az ID350 és az ID370 típusú készülékeket tartalmazza. Az ID422w a cég első szélesvásznú interaktív előadói képernyője, és 40 százalékkal nagyobb munkafelületet biztosít, mint az ID370-es típus.

A HD felbontás, a 16:9 képarány és az 56 centiméteres képméret együttesen garantálja a megfelelő képminőséget és a teljesítményt.

Az ID422w ideális azoknak az oktatóknak illetve üzleti szakembereknek, akik interaktivitással kívánják fűszerezni a nagy tanácstermekben, előadókban és tantermekben tartott óráikat illetve prezentációikat. Számítógéphez és kivetítőhöz csatlakoztatva minden megjelenik a nagy képernyőn, amit az interaktív képernyőn végeznek, így azt a közönség is láthatja. A felhasználók írhatnak közvetlenül a képernyőre digitális tintával, majd elmenthetik és megoszthatják az anyagokat a SMART Notebook szoftver segítségével, interaktivitást és vizuális hatásokat kölcsönözve az előadásokhoz.

A SMART bemutatja szélesvásznú interaktív előadói képernyőjét

A SMART Podium ID422w olyan képaránnyal rendelkezik, ami kompatibilis a szélesvásznú laptop és asztali képernyőkkel, így torzításmentes képet ad. Olyan intuitív, könnyen tanulható kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet az előadó magabiztosan használhat előadás vagy óra közben.

A készülék telepítése egyszerű, karbantartást pedig alig igényel. Az elem nélkül használható, rögzített toll lehetővé teszi, hogy a felhasználók digitális tintával írjanak megjelenített tartalomra, a rögzítés pedig megakadályozza, hogy a toll elvesszen. A képernyő csak a tollal véghezvitt utasításokat hajtja végre, így a felhasználók a természetes író helyzethez hasonlóan pihentethetik a kezüket a képernyőn. A

SMART Podium ID422w teljes körűen együttműködik más SMART termékekkel, így a SMART Board™ interaktív táblákkal, és a készülékhez jár a SMART Notebook szoftver is. A termék forgalmazását 2009 őszén kezdik.

„Az interaktív előadói képernyőkkel egyszerű interaktivitást varázsolni bármelyik tárgyalóba, előadó- vagy tanterembe,” mondta Nancy Knowlton, a SMART vezérigazgatója. „A SMART Podium ID422w illeszkedik a prémium interaktív kijelzőket előállító SMART hagyományába azáltal, hogy nagyobb munkafelületet, tiszta képet és intuitív használatot biztosít hosszú távon vásárlóink számára.”

Jellemzők

Szélesvásznú képernyő – a 16:9 képarány 40 százalékkal nagyobb munkafelületet biztosít mint a 4:3 képaránnyal rendelkező ID370.

Nagy felbontású kép – A képernyő felbontása kompatibilis a laptopok és az asztali gépek képernyőjével

Állítható dőlésszögű állvány – A kényelmes pozíció érdekében

Jegyzetek mentése és megosztása – Lehetőséget biztosít a jegyzetek mentésére és azonnali küldésére e-mailben közvetlenül az ID422w kezelőfelületéről

Alacsony karbantartási igény – Gyakorlatilag nem igényel karbantartást

Elem nélkül használható, rögzített toll – A tollal irányítható a számítógép, illetve a felhasználók bármely alkalmazásba írhatnak digitális tintával. Nem kell elemet cserélni, a rögzítés pedig garantálja, hogy nem vész el a toll.

Könnyen elérhető vezérlő gombok – Használhatók a képernyő ki-be kapcsolására, a toll színének megváltoztatására, a kép tulajdonságainak beállításához, az egér és a toll mód közötti váltáshoz, valamint a képernyő-billentyűzet és a lebegő ikonok előhívásához

Átméretezési lehetőségek és csatlakozók – A képernyő támogatja a 16:10 és a 4:3 képarányokat is, rugalmas átméretezési lehetőségeket kínál, emellett a számítógéphez és a projektorhoz is DVI, HDMI vagy VGA kábellel csatlakoztatható

SMART termék integráció – Tökéletesen együttműködik más SMART termékekkel, SMART Notebook szoftverrel szállítják

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: