Interaktív partnerkapcsolat - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésInteraktív médiamix

Célok

Célunk egy rendkívül hatékony hirdetési szolgáltatás, marketingrendszer működtetése, amely eredményesen szolgálja mind a felhasználók (pedagógustársadalom), vásárlók (oktatási intézmény fenntartók, intézmények), mind pedig a szakterület beszállítóinak (gyártók, forgalmazók, szolgáltatók) érdekeit.

Célunk, hogy minden olyan céggel hosszútávú, kölcsönös előnyökön alapuló partnerkapcsolatot alakítsunk ki, akik egyedi, minőségi termékeikkel és/vagy szolgáltatásaikkal hozzájárulnak az interaktív oktatástechnika, a digitális írástudás kultúrájának meghonosításában, fejlesztésében.

Alapelvek

Egyediség biztosítása

A legtöbb cég általában több márkát is forgalmaz a piacon. Alapelvünk, hogy a portálon az egyes cégeket csak azok kiemelt, egyedi termékei/szolgáltatásai alapján szerepeltessünk, olyanokkal melynek exkluzív forgalmazója, és/vagy képviselője.

Így nem fordulhat elő, hogy ugyanazon terméket több cég vonatkozásában is szerepeltetünk a portálon.

Az érdeklődő a cég honlapján természetesen látni fogja, hogy az más márkákat is forgalmaz.

Egy eszközmárka vagy digitális kiadvány csak abban az esetben jelenhet meg a portálon egy viszonteladó neve alatt, ha a termék gyártója, kiadója, kiemelt hazai képviselője stb. nem kíván az IOT portálon megjelenni.

Árakról sohasem beszélünk

A portálnak nem feladata, hogy árakról beszéljen. Ezért ezt csak kivételes esetben tesszük. A termékek, szolgáltatások árait az érdeklődők a forgalmazó cég weblapjain találhatják meg.

A konkurenciáról vagy jót, vagy semmit

A portálon és/vagy az interaktív katalógusokban nem jelenhetnek meg olyan írás, anyag amely egy harmadik felet (céget, intézményt, magánszemélyt...) rossz színben tüntet fel, direkt módon kritizál.

Minden publikáló feladata az, hogy saját termékének a felhasználó (vásárló) szempontjából előnyös tulajdonságait kiemelje.

IOT portál - Cége interaktív marketing csatornája

Interaktív partnerkapcsolati rendszerünk lényege, hogy a hagyományos, statikus hirdetési felületetek kínálata mellett, újszerű lehetőségekkel kívánjuk eredményessé és költséghatékonnyá tenni cége/termékeinek/szolgáltatásainak szakmai portálunkon való megjelenését.

Szolgáltatások és árak

Nézze meg szolgáltatási csomagjainkat és aktuális ártáblázatunkat.

Bízunk benne, hogy hamarosan hosszútávú partnereink között köszönthetjük!