IOTvideó
Videófal

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Varázslatos tanulás - Apáczai tanévnyitó 2013 A számos új, NAT kompatibilis tankönyv mellett, az Országos Szakmai Tanévnyitón megrendezett Apáczai Tanévnyitón bemutatták a Kiadó új intelligens keretrendszerét, a Magicbook-ot is.

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó)A NAT 2013 kihívásai - NTK záró konferencia BudapestenA záró konferencián a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó tavaszi rendezvénysorozatának tapasztalatait és a Kiadó azon lépéseit foglalta össze Kiss János Tamás vezérigazgató, amelyekkel az intézmények és a pedagógusok tájékozottságát illetve felkészülését segítették és fogják a továbbiakban is az NTK munkatársai.

A NAT 2013 kihívásai országos programsorozat záró konferenciája

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Anyanyelv és szövegértés - Az NTK új, NAT 2012 tankönyveA videóban a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Anyanyelv és szövegértés 9. osztályos tNAT 2012 követelményeinek megfelelő tankönyvét Raátz Judit alkotószerző mutatja be.

Anyanyelv és szövegértés 9. osztály - NAT 2012 tankönyveink

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Játékház - Az NTK Meixner módszerre épülő NAT 2012 tankönyvcsaládjaA videóban a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Játékház tankönyvcsaládja mutatkozik be Ungár Ágnes, a Rákospalotai Meixner iskola igazgatója, Adorján Katalin Szakpszichológus, Hargitai Katalin a tankönyvek egyik szerzője, és Remeczné Komár Gabriella, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó főszerkesztője tolmácsolásában.

Játékház tankönyvcsalád (Meixner módszer) NAT 2012

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Az NTK 9-12.  osztályos NAT 2012 matematika tankönyveiA videóban a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó három új, 9-12. osztályos, NAT 2012 matematika tankönyvét mutatják be a szerzők, Környei László, Dr. Gerőcs László és Szászné Dr. Simon Judit.

Matematika tankönyvek 9-12. osztály - Közel a mindennapokhoz,  Heuréka, Az érthető matematika

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Az NTK 1. osztályos NAT 2012 matematika tankönyveA Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó nemzetközileg is elismerést arató Varga-féle módszert alkalmazó, elsősöknek szóló matematika könyvének, a NAT 2012 előírásainak megfelelően megújult változatát a szerző, Oravetz Márta, a felelős szerkesztő Farkas Andrea és a módszert alkalmazó két tanító mutatja be.

Matematika tankönyv 1. osztályosoknak NAT 2012

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Az NTK NAT 2012 angol tankönyvei (Secrets, Bloggers)A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Angol (NAT 2012) tankönyveit (Secrets, Bloggers) Kámánné Vajda Ildikó gyakorló tanár mutatja be.

Angol nyelvtankönyvek - Secrets, Bloggers  (NAT 2012 idegen nyelv)

Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

(Videó) Az NTK NAT 2012 német tankönyveiA Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Német (NAT 2012) tankönyveit (Kontakt, Pass Auf és Kekse) Dömők Szilvia gyakorló tanár, tankönyvszerző mutatja be.

Német nyelvtankönyvek - Kontakt, Pass Auf!, Kekse (NAT 2012 idegen nyelv)