Szoftverek - Nyelvi laborok

DDL - Önálló nyelvgyakorlás, tesztírás, szövegértés - Digitális nyelvi labor öt sebességben - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA jó nyelvi labor szoftver ismérvei között ott kell, hogy legyenek a címben felsoroltak, de ehhez még minimum hozzájön az ónálló nyelvgyakorlás lehetősége és az egyszerű kezelhetőség is.

Az XCLASS DLL professzionális nyelvi labor mindezeknek jócskán megfelel, sőt túl is tesz azokon - állítják, akik már használják (videó a cikkben)...

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakXCLASS nyelvi labor, 17 számítógép és egy modern oktatószoftver segíti mostantól a Szent Bazil Oktatási Központ oktatási munkáját.

Az oktatási központ igyekszik megfelelni a modern kor kihívásainak, ezért a tanulók az általuk választott angol vagy német nyelvet emelt óraszámban és csoportbontásban tanulhatják. 

Szoftverek - Nyelvi laborok

XClass a dunaharaszti Hunyadi János Általános Iskolában - Esettanulmány

A nyolcadik osztályban mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy oktatásához is használják az XCLASS nyelvi labor és multimédiás oktatórendszert, hetente 20 órában. 25 számítógép + 1 tanári gép működik ebben a rendszerben...

Az IOT.hu kérdéseire Korbeli Ferencné, a Hunyadi János Általános Iskola tanára válaszol.

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

Sokoldalú, kreatív és izgalmas tanórák az XCLASS teremben

2009 tavaszán adták át a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény számára az új XCLASS multimédiás oktatótermet. Azóta eltelt egy év, tanárok és diákok gazdagodtak különféle tapasztalatokkal. Az alábbiakban ezek közül olvashatunk néhányat...

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

Világklasszis nyelvtanulási rendszer: SANAKO LAB 90

A SANAKO Lab 90 egy sokoldalú nyelvtanulási rendszer, amely csak egy számítógépet igényel – a tanárit.  A rendszer nyelvtanulásra készült beépített nyelvoktatási tevékenységekkel.

Tovább

Szoftverek - Nyelvi laborok

SANAKO Nyelvtanulási Sorozat (1/15) - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésAz oktatásban egyre elterjedtebbek a technológiával gazdagított tanulási megoldások. Ennek számos oka van, azonban jelenleg a technológiai integráció a legtöbb esetben a nyelvtanulás minőségének és hatékonyságának fejlesztését szolgálja.

Tovább