Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Apostagon és Algyőn is oktatást segítő informatikai eszközöket (nyelvi labort és interaktív táblákat) kapott a település általános iskolája, utóbbi településen ráadásul már új iskolaépület fogadja a készülékeket. A beruházásokat pályázati források segítették.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP-1.1.1-07/1) pályázata támogatásával a Zalaszentbalázs és Környéke Közoktatási Iskolatársulás informatikai eszközökkel gazdagodott. A pedagógusok a korszerű eszközökkel 2011. augusztus 19. ismerkedtek meg, képzés keretében.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A nyírbogáti iskola interaktív táblákat és új számítógépeket kapott, a nyírbátori kistérség négy településének a könyvtárában számítógépes adatbázis és online katalógus gyorsítja a kölcsönzés folyamatát.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Számítógépek, interaktív táblák, notebookok és projektorok segítik az új tanévtől az alapfokú oktatást Solton és Gyomaendrődön. A pályázati pénzből megvalósult beruházások révén a tanárok modern eszközöket vethetnek be a tanulók tudásának növelésére.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Számítógépek, interaktív táblák és projektorok segítik az új tanévtől több település alapfokú oktatását is. Szeptemberben Lesencetomaj és Solt általános iskoláiban már modern eszközökkel kezdhetik a tanulást a diákok.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

 Bővítették az informatikai infrastruktúrát a máriapócsi általános iskolában, ahol a gyerekek már szeptembertől használhatják az új berendezéseket. Az uniós támogatásból tíz darab iskolai PC-vel, öt tantermi csomaggal (interaktív tábla) és egy WIFI-csomaggal bővült az intézmény számítástechnikai rendszere.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Szeptembertől az általános iskola már minden tantermében használhat interaktív táblát, projektort és számítógépet, mivel a korábbi pályázatok során digitális taneszközöket már kapott az intézmény.

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az Écs–Ravazd Közoktatási Társulás iskoláiba az év elején érkeztek meg a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) „Intelligens iskola a kompetenciaalapú képzés szolgálatában" című pályázaton megnyert oktatási eszközök. Az écsi általános iskolában hat interaktív tábla – a hozzá tartozó projektorokkal és laptopokkal együtt – és 16 asztali számítógép segíti az oktatást, a ravazdi tagiskola pedig két táblával, öt asztali

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Becsvölgye önkormányzata nyertes Tiop-pályázata jóvoltából négy interaktív táblával, tantermi csomaggal és egyéb számítástechnikai eszközökkel gyarapodott a Szegi Suli Általános Iskola.

Mint Simon Zsolt igazgató-projektmenedzsertől megtudtuk, a fentiek mellett szervergéppel, szavazószettel, wifivel, valamint a sajátos nevelési igényű gyerekek oktatását segítő csomaggal bővítették az intézmény informatikai rendszerét.

- Az internet

Bővebben...

Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Interaktív táblák segítik a tanulást az abasári általános iskolában, annak köszönhetően, hogy a község önkormányzata 10 millió forint támogatást nyert el az élethosszig tartó tanulás és a versenyképes képzés elősegítésére - közölte az önkormányzat médiareferense. Misi Norbert közölte: a nemzeti fejlesztési terv "Nem csak krétával - együtt a digitális írástudásért a XXI. században" című, a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében

Bővebben...