Közösség - Intézmények

Interaktív táblák a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán SzakközépiskolábanInteraktív táblák a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskolában

A tatabányai Kossuth Lajos középiskola vezetése igen elkötelezett a modern oktatási eszközök mellett, így minél szélesebb körben igyekeznek kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Folyamatos, kitartó munka eredménye, hogy mára az intézmény tantermeinek 40 százaléka rendelkezik interaktív táblával, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden diák rendszeresen találkozik a táblákkal tanulmányai során.

Tovább

Közösség - Intézmények

Interaktív tábla házilagInteraktív tábla házilag

halimbai Dr. Szalai Miklós Általános Iskola - egyik pedagógusának kreativitásának és leleményességének köszönhetően - "házi" interaktív táblát hozott létre az egyik szaktanteremben.

Közösség - Intézmények

Új oktatási módszerek a Szűts iskolábanÚj oktatási módszerek a Szűts iskolában

Új módszerekkel tanulnak a Szűts iskola diákjai. A TÁMOP 3.1.4. program keretében az idegen nyelv mellett szövegértés-szövegalkotás, matematikai logika és életpálya ismeretek területen folyik az újfajta képzés.

Közösség - Intézmények

Számítógépeket vesz a városi könyvtár Miskolcon Számítógépeket vesz a városi könyvtár Miskolcon

A Miskolci Városi Könyvtár - a Miskolci Egyetem által vezetett konzorcium tagjaként - összehangolt infrastruktúra-fejlesztést hajt végre az élethosszig tartó tanulás könyvtári támogatásának érdekében.

Tovább

Közösség - Intézmények

Modern iskola Kassán: a diákok notebookkal tanulnakModern iskola Kassán: a diákok notebookkal tanulnak

Haladnak a korral a kassai Állomás utcai általános iskola harmadikosai. Az iskolába a notebookjukat is magukkal kell vinniük.

cas.sk portál szerint a kisdiákok több tantárgyat is a hordozható számítógépek segítségével tanulnak. „Matematikát, szlovák nyelvet, honismeretet és természetismeretet is tanulunk így“ – mondta a portálnak az egyik harmadikos.

Közösség - Intézmények

Infokommunikációs fogadószintet is kialakítottak a vasvári iskolábanInfokommunikációs fogadószintet is kialakítottak a vasvári iskolában
A vasvári kisváros Kardos László Általános Iskolája mintegy 267 millió forintból kívül-belül teljesen megújul. A beruházás részeként egy infokommunikációs fogadószintet is kialakítottak az intézményben.

Tovább

Közösség - Intézmények

Interaktív táblával bővült a terem - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésInteraktív táblával bővült a terem

Hétfőtől interaktív digitális tábla, internet és oktatóprogramok segítségével tanulhatnak a szombathelyi Savaria Közlekedési Szakképző Iskola diákjai az új logisztikai szaktanteremben.

Tovább

Közösség - Intézmények

Laptopok a tantermekben - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésLaptopok a tantermekben

Ledobható, bírja a nedvességet, a szülő korlátozni tudja, hogy a gyerek mennyit s mire használja, nem érdemes ellopni, ugyanis ha meghatározott időn belül nem jelentkezik be a központi szerverére, akkor a gép működésképtelenné válik.

Tovább

Közösség - Intézmények

Nemesvámos- Ünnepélyes XCLASS terem átadás - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - DIGITÁLIS TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.Nemesvámos- Ünnepélyes XCLASS terem átadás

2010 február 5-én hiavatalos átadó keretében megnyitotta a nemsvámosi Petőfi Sándor Általános Iskola legújabb multimédiás termét.

Tovább

Közösség - Intézmények

A szülőknek is bemutatták az interaktív táblák használatát  - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA szülőknek is bemutatták az interaktív táblák használatát

A közelmúltban 74 interaktív táblát szereltek fel több XIII. kerületi iskolában.

Tovább