WEB 2.0

WEB 2.0 A kollaboratív együttműködés eszközei - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés

Az interaktív oktatástechnika kulcsa az együttműködés.

Rovatunk cikkei kézzelfogható segítséget adnak a WEB2-es technológiák megismeréséhez és alkalmazásukhoz az interaktív, kollaborációra épülő oktatásban

Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

IKT műhely - WEB2.0

A közösségi portál azt tervezi, hogy együttműködik a Skype céggel, integrálja a rendszerébe a népszerű VoIP-szoftvert, sőt még egy SMS-funkciót is elérhetővé tesz.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Azt mondják, Hollywood sohasem engedi, hogy az igazság egy jó sztori útjába álljon. Ez a helyzet A közösségi háló című Facebook-mozival is, amelynek hitelességét néhány kritikus kétségbe vonja, mások azonban máris Oscar-díjra javasolják, és vetítéseit nagy érdeklődés övezi.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Százmillió dollárt (21 milliárd forintot) adományoz iskoláknak a Facebook közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

A közösségi hálózatok szabják meg a jövő marketingjétA közösségi hálózatok szabják meg a jövő marketingjét

A vállalatok élete szinte elképzelhetetlen lenne marketing nélkül. Komoly pénzeket költenek arra, hogy az emberek az ő és ne más gyártók, fejlesztők termékeit vásárolják meg. Azonban a 21. században már teljesen más módszerekre van szükség.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Az interneten számtalan hírforrásból tájékozódhatunk, és rengeteg helyen gyűjthetünk be ajánlókat érdekes online cikkekről, videókról, képekről. Utóbbira sokan a Facebookot és a Twittert használják.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Megújul a TwitterMegújul a Twitter

Új funkciókkal bővül a népszerű mikroblog-szolgáltatás. A cél az, hogy a Twitter használata különleges szoftverek nélkül is kényelmes és egyszerű legyen. A felhasználók ezentúl képekkel és videókkal is kiegészíthetik a tweetjeiket.

Bővebben...