WEB 2.0

WEB 2.0 A kollaboratív együttműködés eszközei - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés

Az interaktív oktatástechnika kulcsa az együttműködés.

Rovatunk cikkei kézzelfogható segítséget adnak a WEB2-es technológiák megismeréséhez és alkalmazásukhoz az interaktív, kollaborációra épülő oktatásban

Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

IKT műhely - WEB2.0

5 évvel ezelőtt küldte el az első „csiripelést” a Twitter egyik alapítója, Jack Dorsey. Az évforduló alkalmából felvillantunk néhány, talán kevéssé ismert érdekességet a közösségi oldalról.
Tags:

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Biztonságosabbá teszi a Twitter-használatot a fejlesztőcsapat, mostantól be lehet állítani [1], hogy mindig https-t használjon a szolgáltatás.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Tudta, hogy a Facebook... - Egy tucat érdekesség a közösségi oldalrólAz Európa nagy részén egyeduralkodó közösségi oldal hatalmas mennyiségű adatot generál - méreténél fogva óriási számokról van szó. Íme néhány, a sok érdekes tudnivalóból a technet.hu összefoglalásában.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Mától a Hotmail felhasználói szerte a világon a netes levelező felületéről cseveghetnek a Facebook-on levő ismerőseikkel, barátaikkal, családtagjaikkal.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

e-Twinning.net - Milyen nyelven beszélnek szomszédaink etwinningnet2011-ben az e-Twinning program különböző kezdeményezések – pl. tanárokkal készített interjúk és mintaprojektek közreadásával, illetve egy különleges európai e-Twinning díj – útján arra ösztönzi résztvevőit, hogy tanulják meg a szülőföldjükkel szomszédos országok anyanyelvét.

Bővebben...

IKT műhely - WEB2.0

Facebook regisztráció - tenni vagy nem tenni?Facebook regisztráció - tenni vagy nem tenni?

Lúzer az aki kimarad a Facebook regisztrációból? Veszítünk-e ha nem vagyunk fenn a Facebookon vagy más közösségi oldalon?...

Bővebben...