Impresszum

Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
Impresszum

Az Interaktív Oktatástechnika portált azért hoztuk létre, hogy egy fedél alá gyűjtsük az interaktív oktatástechnika eszközeivel, a digitális tananyagokkal, a módszertani/technológiai képzésekkel és a mindennapi gyakorlattal kapcsolatos ismeretanyagokat és információkat.

Az ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS kérdéskörei alkotják a téma gerincét, amit kiegészít az interaktív oktatástechnika által érintett szakemberek, intézmények és cégek alkotta KÖZÖSSÉG egy helyen való bemutatása.

A virtuális MŰHELY a pedagógusok mindennapi munkáját segíti gyakorlatias ismeretanyagok publikálásával, míg az Interaktív KATALÓGUSOK egyedülálló módon teszik kereshetővé és összehasonlíthatóvá a témához kapcsolódó eszközöket, digitális kiadványokat és képzési szolgáltatásokat.

Szerkesztőségünk a Heti Hírfutár és/vagy az IOT Hírcsatorna szolgáltatásaival biztosítja, hogy a téma iránt érdeklődők mindig naprakészen legyenek informálva.

A portál kifejezett célja, hogy az egyes szakmai szegmensek (Eszköz, Tananyag, Képzés) egyedi termékeit és/vagy szolgáltatásait nyújtó legrangosabb hazai cégeit egy fedél alá hozza, és velük hosszútávú partnerkapcsolatot alakítson ki, annak érdekében, hogy az oktatási intézmények fenntartói és a pedagógustársadalom teljes és objektív képet kaphasson az interaktív oktatástechnikai piaci kínálatról.

Nyilvánosság

Nyilvánosságot biztosítunk minden, a témába illő, az interaktív oktatástechnika ügyét előremozdító publikációnak, hozzászólásnak, véleménynek, hang, kép vagy videó anyagnak.

Jogi nyilatkozat

A portál a nyitottság, a szabad tartalommegosztás, a kooperatív együttműködés jegyében működik. (Szerkesszük együtt!)

A portálon közölt, forrás megjelölése nélküli cikkek a portál saját anyagai. Hozzájárulunk ahhoz, hogy ezeket bárki szabadon publikálja és felhasználhassa, feltéve, hogy a cikk forrását feltünteti (Interaktív Oktatástechnika Portál) és azt, az eredeti cikkre visszamutató linkkel látja el.

Elérhetőség

www.iot.hu
www.interaktivoktatastechnika.hu
www.interaktivoktatastechnika.info

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Levél: 8220 Balatonalmádi Mikszáth K. 8/1
Telefon: 30 595 43 88
Skype: iot.hu

A szerkesztőség állandó tagjai
Tarnavölgyi Gábor alapító, főszerkesztő - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés
Tarnavölgyi Gábor
főszerkesztő
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Benedek Anna szerkesztő  -Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.

Benedek Anna szerkesztő
  
Demeter Ágnes szerkesztő, külső munkatárs - Interaktív oktatástechnika PortálDemeter Ágnes szerkesztő,
külső munkatárs
Nagy Gábor szerkesztő, külső munkatárs - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Nagy Gábor szerkesztő,
külső munkatárs
.
Fenntartó

B2B Consulting Kft.