Szoftverek - Egyéb szoftver

Nyílt forráskódú programok: Frissült a SUSE Linux Enterprise

Az új kiadás a korábbinál is jobban méretezhető megoldást kínál, kereskedelmi támogatást nyújt a legújabb nyílt forráskódú programokhoz, valamint a legfontosabb új hardvereken is támogatott és minősített a megoldás.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy termékkínálatában elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 3. A legfrissebb kiadás további nyílt forráskódú szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel bővíti a SUSE Linux Enterprise 11 rendszert, amely a működés szempontjából kritikus fontosságú számítógépes alkalmazások futtatásához készült.

Bővebben...

Szoftverek - Egyéb szoftver

Mit eszik annyira a Google a Waze navigációs szoftverén?

Első pillantásra a Waze pont ugyanolyan, mint az összes többi navigációs szoftver.

Van neki egy térképe, amire műholdas helymeghatározással rá tud tenni minket, és ha beírunk neki egy címet, azt is megtalálja, aztán kiszámolja, mi az odavezető legrövidebb útvonal, és szépen odavezet.

Bővebben...

Szoftverek - Egyéb szoftver

itt a Microsoft  Visual Studio 2013 próbakiadása

A Microsoft szinte összes termékét átállította egyéves kiadási periódusra.

Így van ez a Visual Studio esetében is, a tavalyi VS 2012 után idén érkezik a Visual Studio 2013. Az integrált fejlesztői környezet mellett a szoftverház bejelentette a net keretrendszer új kiadását is, a Windows 8.1-gyel érkező verzió száma 4.5.1 lesz.

Bővebben...

Szoftverek - Egyéb szoftver

Itt az új Garmin túra-GPS androidos szoftveres túraeszköz

A navigációs készülékeiről, és sportolóknak szánt teljesítmény figyelő óráiról ismert amerikai cég Monterra néven mutatta be idei újdonságát, ami vélhetően a Montana, illetve Oregon termékcsalád utódja lehet.

A készülék külsőre nagyon hasonlít a gyártó Montana modelljére, fontos különbség azonban, hogy Android operációs rendszerrel szerelték fel, így a gyártó termékeitől megszokott funkciók mellett, a Play Store-ból letölthető alkalmazások tömkelegével bővül.

Bővebben...