Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

Sokoldalú, kreatív és izgalmas tanórák az XCLASS teremben2009 tavaszán adták át a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény számára az új XCLASS multimédiás oktatótermet. Azóta eltelt egy év, tanárok és diákok gazdagodtak különféle tapasztalatokkal.
 
Az alábbiakban ezek közül olvashatunk néhányat.

Bővebben...

Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

XCLASS multimédiás tantermek az egyetemeken2011 első negyedévében a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport egy vadonatúj XCLASS nyelvi laborral bővült.

Bővebben...

Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

Az Új SANAKO Study v.5.0 verzió WLAN hálózatra lett optimalizálva. Olvassa el a Sanako mérnökök tippjeit – Hogyan érjük el, hogy a WLAN hálózatunk jól működjön a PC tantermekben?  Egyre több iskola szeretné használni a vezeték nélküli kommunikációt a tantermekben. Bár a vezeték nélküli kommunikáció soha nem olyan megbízható, mint a vezetékes, van néhány tipp, hogyan lehet minél többet kihozni a WLAN eszközökből.
 

Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

Meghívó XClass bemutatókra - Kecskemét és Balatonboglár - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - DIGITÁLIS TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
Miért szeretik a tanárok és a diákok az XCLASS nyelvi labort és multimédiás oktatószoftvert, és vajon milyen tantárgyaknál lehet jól használni? Miért fontos a szállító cég elkötelezettsége és mit jelent ez a gyakorlatban?

Tovább

Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

Esettanulmány: XClass multimédiás oktatórendszer a Constantinum Katolikus Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolában - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésEsettanulmány: XClass multimédiás oktatórendszer a Constantinum Katolikus Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolában

Az intézmény összetett,  önálló gazdálkodású intézmény: óvoda, általános iskola, gimnázium, szakközépiskola, kollégium és sportcentrum alkotják; ECDL vizsgaközpont és a Szegedi Tudományegyetem kihelyezett intézményeként felsőfokú szakképzést is nyújt. Benedek Margittal beszélgetünk.

Tovább

Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

XClass - A legmodernebb oktatási módszertanok egyetlen rendszerben - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésXClass - A legmodernebb oktatási módszertanok egyetlen rendszerben

Az XClass olyan multifunkcionális oktatási eszköz, amely keretrendszerét képezi bármilyen digitális tartalmú tananyag feldolgozásának, alapjául szolgál a differenciált és kompetencia alapú oktatásnak, valamint tökéletes digitális nyelvi labor környezetet biztosít a diákok nyelvtanulásához.

Tovább