e-Újságok

Tananyag - e-Újságok

A világ újságai egy helyen – PressReader

A mai mobileszközök terjedésével egyre gyakrabban kerül szóba a nyomtatott sajtótermékek szerepe. Sokan már temetik a papíralapú olvasnivalókat, és úgy gondolják, hogy az elektronikus tartalomfogyasztás végleg a háttérbe szorítja azokat. Akárhogy is van, egyelőre nem lehet kikerülni a nyomtatott sajtót, és inkább valami okos középutat kell találni, hogy minél szélesebb réteghez jusson el a tartalom, függetlenül attól, hogy eredetileg milyen médiumon jelent meg. Ezt a vonalat képviseli a nemrég megjelent PressReader nevű alkalmazás, aminek segítségével 93 ország több, mint 1700 újságját olvashatjuk egy helyen – a mobil készülékeinken.

Bővebben...

Tananyag - e-Újságok

Új verzióval jelentkezett sokak kedvenc iPades hírolvasója, a Flipboard. De nyomban kihívója is akadt, a Zite, amely nem kevesebbet ígér, mint testre szabott híreket, e-magazin formában.- számol be a techline.hu.

Bővebben...

Tananyag - e-Újságok

Itt az első csak iPad-es újságItt az első csak iPad-es újság

A Rupert Murdoch vezette médiabirodalom, a News Corporation kiadta az első, csak iPad-en olvasható újságot az Egyesült Államokban.

Bővebben...

Tananyag - e-Újságok

A közismert hárombetűs rövidítés egy újabb betűvel gazdagodott: a DHVG a digitális világ szülötte, a HVG iPades változatát takarja, amely nem csupán egy pdf-fé alakított digitális újságot, hanem egy vadonatúj médiaplatformot jelent.

Bővebben...

Tananyag - e-Újságok

Valóban újságszerű e-papír az LG-től - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésValóban újságszerű e-papír az LG-től

A legjobb úton halad az LG afelé, hogy előállítson egy olyan e-olvasót, ami már valóban igazi újságnak tűnhet - legalábbis ha egy kicsit távolabbról nézi az ember.

Tovább