Hangoskönyvek

Tananyag - Hangoskönyvek

Esélyegyenlőség - Jogi hangoskönyvek a vakok és gyengéklátók számára

A kezdeményezés hátterében álló kiadó az új lehetőség indoklásául elmondja, hogy az e-könyvek hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a praktikus és kényelmes használat miatt, kifejezetten keresettek a szakkönyvek piacán, ám a látássérültek számára ugyanolyan kihívást jelentenek, mint a hagyományos, papír alapú könyvek.

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Hajnalban vadnyuszik ablakom alatt [Hangoskönyv]

Hajnalban vadnyuszik ablakom alatt [Hangoskönyv] : Regény / Tar Károly.

Határontúli magyar irodalom, Kortárs magyar irodalom svéd irodalom, hangoskönyv, 21. sz.

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Klasszikus magyar irodalom magyar irodalom, hangoskönyv, 19. sz.

"Hárman valának együtt, a potrohos biró, Egy obsitos vitéz, és a furfangos iró; A többi asztaloknál együtt és szerteszét, Vidám paraszt legények itták a hegy levét."

 

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

 Klasszikus magyar irodalom magyar irodalom, hangoskönyv, 20. sz.

"Azon csodálkoztok, hogy a francia háború olyan régen volt, és én még most sem vagyok öreg ember? Hát eddig még nem mondtam meg az okát? Pedig nagyon egyszerű. Február 29-én születtem, nekem csak minden szökőévben van születésem napja, természetes, hogy lassabban öregszem, mint mások."

 

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Magyar klasszikusok válogatott művei II. [Hangoskönyv]

"Sírtak és dacosan hajtogatták a poharakat a fiúk: szegény Török házasodik. Török, a kis, sovány, lobogó, bolond magyar színész, nini ez a Török. Török el is fogja venni a nagyon vidám Vermes Klárát, avagy ami mindegy: Török elvesz valakit. Becézik, részegitik, uszítják Törököt a fiúk s akarják, hogy valami nagy botrány legyen."

 

Bővebben...