Oktatási szoftverek

Szoftverek - Oktatási szoftverek

Matematika gyakorló feladatok 1-8. osztályosoknak: Digitális Számoló a Nemzeti Tankönyvkiadótól A Digitális Számoló matematika gyakorló feladatokat kínál 1-8.  osztályos tanulóknak, amellyel a gyerekek akár önállóan is tudják gyakorolni a négy matematikai alapműveletet.

A Nemzeti Tankönyvkiadó matematika szoftvere ingyenesen kipróbálható!

Bővebben...

Szoftverek - Oktatási szoftverek

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak

A BodyMaps 3D anatómiai atlasz alkalmazással felfedezhetjük testünk belső működését. Az új alkalmazás több mint 1000 testrészről, szövetről, csontról és szervről ad nagy felbontású 3D képet.

Több mint 30 testrészt, mint például a szemet, szívet, térdet, forgatni is lehet, sőt, női és férfi test között is választhatunk. 200 videós anyag közül válogathatunk, amelyek a különböző egészségi állapotokat, kezeléseket és az egyes testrészek működését mutatják be.

Bővebben...

Szoftverek - Oktatási szoftverek

Magyar 3D lakástervező program Játék vele a tanulásA magyar fejlesztésű MyHouse 3D lakástervező programot méltán kedvelik világszerte!
Arra azonban kevesebben gondolnak, hogy a 3D lakástervező programot milyen kiválóan lehet használni, mint oktató szoftver diákoknak ...

Bővebben...

Szoftverek - Oktatási szoftverek

NEWTON fizika oktatószoftverA NEWTON fizika oktató szoftver egy, a maga nemében egyedülálló háromdimenziós fizika szimulátor, amely élethűen vizualizálja a fizikai kísérleteket vagy a vizsgált gépezet működését.

A DesignSoft Kft. nemzetközi díjat is nyert NEWTON oktatószoftvere a kinematika, dinamika, egyszerű gépek, elektromosság, mechanizmusok, termodinamika, optika és statika szinte valamennyi területét lefedi... 

Bővebben...

Szoftverek - Oktatási szoftverek

A nagygép-teremtől a nagyvilágig: magyar sikertörténet az oktatói szoftverfejlesztésben - Bemutatkozik a DesignSoft Kft.Az EDISON oktató szoftver segítségével a diákok valósághű alkatrészekkel kísérletezhetnek és ismerhetik meg az elektronika és elektrotechnika legfontosabb területeit.
 
A magyar DesignSoft Kft. - mondhatjuk világhíres - EDISON oktató szoftvere, egy multimédiás, virtuális kísérleti laboratórium, amelyben tetszés szerint kísérletezhetünk,... kockázatok nélkül.

Bővebben...