Kinect

Interaktív eszközök - Kinect

Fejmozgás érzékelő a Kinect-ben - itt a legújabb Kinect fejlesztői környezetA Microsoft bejelentette, hogy kiadták a Kinect for Windows fejlesztői környezet 1.5-ös verzióját, illetve további négy országban váltak elérhetővé a Kinect for Windows hardverei.

Olyan új fejlesztőeszközök kerültek a frissítésbe, melyek még rugalmasabbá, még több lehetőséget biztosítóvá tették a Kinectet.

Bővebben...

Interaktív eszközök - Kinect

Kinect mindenkinek! - Jön a 100 dolláros varázsdoboz Jól értesült források szerint a redmondi mamutcég jövő héten indítja el vadonatúj Xbox akcióját, melynek keretein belül már 99 dollár (22 ezer forint) ellenében megvásárolható lesz egy Xbox 360 konzol és egy hozzá való Kinect szenzor.

A Microsoft legújabb akciójának köszönhetően minden korábbinál olcsóbban haza lehet majd vinni a cég játékkonzolját....

Bővebben...

Interaktív eszközök - Kinect

http://www.iot.hu/images/stories/IOT/Logos/iot.hu_25.jpg Egy Kinect-vezérelte szállodai szoba a legújabb Microsoft "Kinect játék", ugyanis a Novotel szállodalánc a Microsofttal közösen megnyitotta a „Jövő szobáját” az egyik párizsi szállodájukban.

A modern technológiát és a forradalmian új vendégélményt kombináló 3120-as lakosztályának lelke a Microsoft videojáték-konzoljának mozgásérzékelője.

Bővebben...

Interaktív eszközök - Kinect

KINECT játékok most már PC- is... Itt a Kinect for WindowsA Microsoft tegnap – a Steve Ballmer vezérigazgató által január elején bejelentett menetrendet tartva – piacra dobta a Kinect mozgásérzékelő windowsos PC-khez készült kiadását.

A készülék az eredetileg a vállalat játékkonzoljához fejlesztett, rendkívül sikeres kiegészítő enyhén, az eltérő igényeknek megfelelően módosított változata. A cég arra számít, hogy a Kinect for Windows a hozzá mellékelt szoftverfejlesztői környezettel együtt a számítógépes élményt megreformáló alkalmazások fejlesztését teszi lehetővé, és ezeken keresztül ma még elképzelhetetlen lehetőségeket nyit meg.

Bővebben...

Interaktív eszközök - Kinect

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Úgy tűnik, a Kinect lehetőségei és a felhasználói kreativitás kimeríthetetlen, számos érdekes Kinect játék látott már napvilágot.

Bővebben...