@Napló - A professzionális e-Napló megoldás

e-Napló és e-Ellenörző

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

Ingyenes, de nem muszály használni a Magiszter elektronikus naplót

Nem kötelező, ugyanakkor ingyenes a köznevelési intézményeknek a 2013/2014-es tanévben a Magiszter rendszer használata - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Bővebben...

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

Videó esettanulmány:Elektronikus napló bevezetése és használata a Szigetvári Zrínyi Miklós iskolában

Miben volt más az ő elektronikus osztálynapló igényük, mint más iskoláknak? Előnye vagy hátránya van több az e-napló bevezetésének és mindennapi használatának?

Az elektronikus napló használata az interaktív táblán...  Az elektronikus napló bevezetésének és használatának tapasztalatairól beszél Böhm Dániel, a Szigetvári Zrínyi Miklós Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola igazgatóhelyettese.

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

e-Napló az iPadon: Elektronikus napló tapasztalatok a BME Két Tanítási Nyelvű GimnáziumbanKell-e elektronikus napló egy kis iskolának, és mikor induljunk az e-ellenőrzővel? Mikor és miben segíti igazán az iskolavezetés és -adminisztráció munkáját a digitális napló?

Megbízhatunk-e 100%-ig az e-naplóban és van-e szükség a "párhuzamos könyvelésre"? Mennyire fontos a szoftvercég támogatása, rendelkezésre állása? Mit szeret az osztályfőnök legjobban az @Naplóban? Milyen eszközökön használják az elektronikus naplót a tanárok, és milyen előnyei vannak az iPaden és/vagy az okostelefonon is használható @Napló rendszernek? ... és végül: milyen dilemma elé állította az e-napló az idei ballagáson az osztályfőnököt? A videoklipből minden kiderül...

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

Videó esettanulmány: e-Napló a Mátészalkai Szakképző Iskolában - A bevezetés haszna

Miben könnyíti meg a tanárok és az iskolaadminisztráció munkáját az elektronikus napló? Miért a TwinNet-es @Napló-t választották a Mátészalkai Szakképző Iskolában?

Mi volt a legnagyobb kihívás a digitális napló bevezetéssel kapcsolatban, és miért különösen hasznos az e-napló az osztályfőnök számára? Ezekre is választ talál ebben a videó esettanulmányban.

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

Elektronikus napló bejelentkezés, igazolások, helyettesítések rögzítése... - Elindult a TwinNetVideo YouTube csatorna az @Napló oktatóvideókkal A rövid oktatóvideók az elektronikus naplóba való bejelentkezéstől az igazolások és helyettesítések rögzítésén át, a szöveges értékelés beírásáig mutatják be az @Napló, a TwinNet Kft. e-napló rendszerének legfontosabb részleteit.

Bővebben...