Számítógépek - Számítógép kiegészítők

 Epson Stylus nyomtató - Multifunkció lézeres minőségben tintasugaras áronAz Epson az Epson Stylus Office BX925FWD készülékét, amivel alacsony költségen, professzionális nyomtatási tulajdonságokat nyújt a mikro-vállalkozások számára. A nagy teljesítményű, hálózatra csatlakoztatható 4-az-1-ben duplex nyomtató kimondottan a kisvállalkozások igényeire lett kifejlesztve.

Bővebben...

Számítógépek - Számítógép kiegészítők

Napelemes billentyűzet a Logitech-tőlNapelemes billentyűzet a Logitech-től

A Logitech bemutatta első napelemes billentyűzetét. A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 fény hatására – származzon az természetes vagy akár mesterséges forrásból – feltöltődik árammal, így az elemcserére többé gondolnunk sem kell.

Bővebben...

Számítógépek - Számítógép kiegészítők

Új nyomtatócsaládot mutatott be a HPÚj nyomtatócsaládot mutatott be a HP
"plug and print" technológiával a felhasználó két percen belül megkezdheti a nyomtatást azután, hogy USB-kábelen keresztül netbookhoz, notebookhoz vagy asztali géphez csatlakoztatta az eszközt - telepítő CD használata nélkül.

Számítógépek - Számítógép kiegészítők

Háromdimenziós egerek a hatékonyabb munkáért Háromdimenziós egerek a hatékonyabb munkáért 

Amint az a 3Dconnexion 3D-s egereinek használói tanúsíthatják: ha egyszer valaki profi szinten elsajátította eszközeik használatát, el sem tudja képzelni, hogy anélkül dolgozzon. Volt már olyan tervező, aki egyenesen úgy nyilatkozott, hogy 3D-s egér nélkül félkarú óriásnak érezné magát.  

Számítógépek - Számítógép kiegészítők

Apple: itt az első multi-touch egér - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésApple: itt az első multi-touch egér

Az új iMac és MacBook készülékekkel egy időben az Apple bemutatta a világ első multi-touch számítógépes egerét, amelyen a megszokott gombokat többujjas vezérlés váltja fel.

Tovább