Szoftverek - Táblaszoftverek

Reflektorfényben az eBeam Edge PPT reflektorfény Előző cikkünkben írtunk arról, hogy az eBeam Edge PPT eszköztára lehetővé teszi Microsoft PPT bemutatóink igazi interaktív használatát!

Az alábbi, az itablaNET videócstornán közzétett rövid kis videóa látványos, és az oktatásban jól használható reflektorfény eszközt mutatja be...

Bővebben...

Szoftverek - Táblaszoftverek

Hogyan tehetjük interaktívvá PowerPoint bemutatóinkat? A megoldás: az ingyenes eBeam Edge PPT eszköztár Microsoft PPT bemutatója biztosan minden pedagógusnak van, hiszen a tanárok jelentős része saját digitális tananyagait, óravázlatait leginkább PPT-ben készítette el és készíti még ma is.

Az ilyen bemutatók azonban - alaphelyzetben - csak egyszerű bemutató jelleggel kezelhetők így valódi, az interaktív táblákon megszokott  interaktivitást nem vihettünk a prezentációba... eddig.

Az eBeam Edge PPT eszköztára azonban lehetővé teszi diáink igazi interaktív használatát!

Bővebben...

Szoftverek - Táblaszoftverek

Képernyő videó készítése Interwrite interaktív tábla szoftverben - Tippek és trükkök videóKépernyő videó készítése gyerekjáték az Interwrite interaktív tábla szoftverrel.

A beépített képernyő videó készítő program segítségével rögzíthetjük az interaktív táblán folyó munkát és azt később bármikor visszajátszhatjuk, vagy elküldhetjük olyanoknak akik nem tudtak az órán ott lenni.

Képernyő videó készítése interaktív táblán. Nézze meg ezt a pár perces videót!

Bővebben...

Szoftverek - Táblaszoftverek

Interaktív tábla tippek és trükkök videó - Így jegyzetelhetünk videóra az Interwrite Workspace interaktív tábla szoftverben
Íme egy újabb interaktív tábla tipp és trükk, amivel izgalmasabbá tehetjük az órát! Az Interwrite Workspace interaktív tábla szoftverével írhatunk és rajzolhatunk bármilyen a háttérben futó programra, így akár egy mozgóképre, videóra is.

Szilágyi László, a DNN munkatársa ebben a kétperces videóban megmutatja, hogyan..

 

Bővebben...

Szoftverek - Táblaszoftverek

Interaktív tábla szoftver ínyenceknek: itt az eBeam Education Suite honosított verziója Az eBeam Education Suite és a Scrapbook interaktív tábla szoftver mostantól magyarul is elérhető és legalább 2 olyan különlegességgel bír, ami még az IKT ínyenceket is leveszi a lábáról...

Bővebben...

Szoftverek - Táblaszoftverek

Lynx - egy sokoldalú interaktív tábla szoftver, mellyel életet vihetünk az óráinkba - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA táblafüggetlen Lynx szoftver a CleverBoard interaktív táblák ingyenes tartozéka. A multifunkcionális "fogd és vidd" beállítás segítségével egyszerűen szerkeszthetjük meg feladatainkat; beépített Google képkeresővel, függönnyel, reflektorral és még jó pár izgalmas funkcióval tehetjük igazán érdekessé óráinkat...

Tovább