Tananyag - Középiskola

Matematika szoftverek kedvezménnyel - Stiefel Cabri akcióA Stiefel Kft. minden kiszállított Qomo tábla mellé a Cabri (francia cég magyar nyelvű szoftvere;  Cabri II Plus és a Cabri 3D matematikai szoftverek magyar nyelvű teljes verzióját adjuk ajándékba, amely

Bővebben...

Tananyag - Középiskola

Így könnyű a matematika érettségi - feladatok témakörönként minden nehézségi szintenA középszintű és az emelt szintű matematika érettségi vizsgára való sikeres felkészülést segíti új szemlélettel és digitális eszközrendszerekkel, komplex módon.

Oktatási segédanyagként és egyéni tanulás során is jól alkalmazható.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Életre kelt tények  - Új tanítási dimenzió a NOBO 3D interaktív tudásböngészővel

Történelmi és irodalmi összefüggéseket lehet feltárni az innovatív, magyar fejlesztésű NOBO tudásböngésző szoftverrel, amely olyannyira a ma digitális bennszülötteinek ízlése szerint készült, hogy tanórai használata még a leglustább diákot is inspirálni tudja...

Bővebben...

Tananyag - Középiskola

Az aranyember (2 DVD)Az aranyember (2 DVD)

Az Aranyember Jókai legkedvesebb regénye, melynek témáját, alakjait gyermekkori komáromi élményeiből merítette.

Tovább

Tananyag - Középiskola

3D Interaktív - Emberi test (DVD)

3D Interaktív - Emberi test (DVD)

A GENOM szoftvercsomag egy interaktív oktató rendszer. A három részes szoftvergyűjtemény a természettudományokon belül a biológia tudományát dolgozza fel.

A 3 modul alkalmas arra, hogy egészen a biológia általános iskolai feldolgozásától a gimnáziumi tanulmányokon át megismerkedjünk a fajok jellegzetességével, és az emberi test biológiájával is. (5-10 évfolyam)

Bővebben...

Tananyag - Középiskola


Latinovits Zoltán 50 Vers (DVD)

,,Szóvillantó titán". Ezzel a nevének betűiből összeállított anagrammával jellemezte őt egy nyelvészprofesszor. Valóban költők bőrébe bújt, úgy élte át és adta elő a verseket, mintha ott született volna meg a mű - a szemünk láttára. Mintát teremtett, mértéket adott. Utána már nem lehetett úgy verset mondani, mint őelőtte. Utánozni sem tudták, bárhogyan, akárhányan szerették is volna.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Anno Kr. e. 2,4 millió éve - Kr. u. V. század
Anno Kr. e. 2,4 millió éve - Kr. u. V. század

Az emberiség hajnalától a népvándorlásig
 
A tábla- és tankönyvfüggetlen digitális történelmi térképeket tartalmazó CD-sorozatának első része a történelem hajnalát dolgozza fel, amikor az ember megjelent a Földön, majd elkezdte azt benépesíteni. A 24 db animáció segítségével eljuthatunk a népvándorlás koráig, amikor az új népek jelentek meg Európában, és átrajzolják az addig ismert térképeket.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Matematika 9. (Vancsó) - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésMegjelent a Vancsó-féle matematika tankönyvsorozat 9. osztályosok számára készült kötetének átdolgozott kiadása.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Elektrokémia - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA tábla és tankönyv független digitális tananyag bemutatja a galvánelemek működését, a standardpotenciál mérését és alkalmazásait a redoxireakciókban.

Ismerteti a ma használatos elemtípusokat, az akkumulátorok és tüzelőanyag-elemek működését, a korrózió és korrózióvédelem elektrokémiai jelenségeit, az elektrolízis folyamatait és mennyiségi törvényeit.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Pozitív: Utazás az AIDS világába DVD - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésPozitív: Utazás az AIDS világába DVD

A két fiatal színész Kimberly McCullogh és Michael Sutton ("Robin" és "Stone" a Közkórház című sorozatban) kutatást végez az AIDS-ről szóló cselekményszál karaktereinek hiteles megformálása érdekében. Ennek során nevelőket, gondozókat és pácienseket látogatnak meg az AIDS-közösségben.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Fizika középiskolásoknak - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésAz új gimnáziumi fizika-tankönyvcsalád a gyakorlati, „életszerű” tudásra helyezi a hangsúlyt. A „mindennapok fizikáját” már nemcsak a tankönyvek lapjain keresztül ismerhetik meg a tanulók, hanem a tankönyvekhez készült interaktív tananyagokon keresztül is.

Tovább

Tananyag - Középiskola

Nagykorúság DVD - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésNagykorúság DVD

Három barátnő 1991-ben és most, pályaválasztás előtt. Látjuk őket egymás társaságában, vendéglőben, diszkóban.

Tovább