Digitális tananyagok- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
A szakiskolákban jellemzően hangsúlyos szerepet kapnak a szakmai tananyagok és más súlyt képviselnek a humán tantárgyak. Ennek megfelelő az elvárás a. SZAKISKOLAI DIGITÁLIS TANANYAGokkal szemben. Rovatunkban a szakiskoláknak szánt digitális kiadványokkal, szoftverekkel, és a szakiskolai digitális tartalmakkal általánosan foglalkozó cikkeket talál. Első anyagok hamarosan.
Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Tananyag - Szakiskola

Néprajz néphagyomány - hiánypótló újdonság CD-ROM melléklettel (Képzőművészeti Kiadó - Sándor Ildikó, Benedek Krisztina)A Műszaki Kiadó gondozásában megjelent Sándor Ildikó és Benedek Krisztina könyve és a kapcsolódó CD-ROM régen várt, hiánypótló újdonság a művészeti képzést nyújtó gimnáziumok, szakközépiskolák, a kézműves szakmákat oktató szakiskolák és minden olyan érdeklődő számára, aki a néphagyományt a közműveltség részeként, mindennapjaink élhető örökségeként szeretné jobban megismerni.

Bővebben...