Technológia

Módszertani és IKT képzés - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.TECHNOLÓGIA rovatunkban bemutatjuk az IKT képzésekkel foglalkozunk. Bemutatjuk a különböző képzési lehetőségeket.

A technológiához kapcsolódó gyakorlati segítséget a MŰHELY/IKT műhely menüpont alatt talál.

Első cikkek hamarosan.

Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Képzés - Technológia

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak

Tegnap indítottuk el az informatikusoknak szóló Microsoft NyáriIskola tanfolyamsorozatunkat. Fejlesztői és üzemeltetői tanfolyamokon mélyíthetitek el tudásotokat idén júliusban, a Microsoft NyáriIskola keretében.

Az iparban használt technológiák megismerésén túl, az egyes tanfolyamokon jól teljesítő  hallgatóknak lehetőségük lesz Microsoft partner cégeknél gyakornokként elhelyezkedni.

Bővebben...

Képzés - Technológia

A Műszaki Könyvkiadó 2011 augusztusában „Interaktív tananyagelemek készítése Flash program segítségével” címmel akkreditált továbbképzést indít. 

Bővebben...

Képzés - Technológia

A web 1.0-tól a web 2.0 felé - akkreditált képzés - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA web 1.0-tól a web 2.0 felé - akkreditált képzés

Bár a pedagógusok hétéves továbbképzési tervébe sajnos nem vehető bele, de hátha mégis…

Tovább

Képzés - Technológia

Amit a HTML5 -ről tudni kellA HTML5 nemcsak lesz, hanem már itt is van. A technet.hu cikksorozatában megmutatja, hogy miért szép és miért jó, az alapoktól egészen a látványos bemutatókig.

Bővebben...