Interaktív táblák

Richo interaktív tábla az üzleti szegmensnek

A Ricoh D5500 interaktív táblának számos alkalmazási területe van.

Egy üzleti megbeszélés vagy konferencia résztvevői nagyobb mértékben és hatékonyabban kommunikálhatnak egymással az interaktív tábla használatával.

Bővebben...

Mobil eszközök

eBeam mobil interaktív eszköz videók Az eBeam mobil interaktív eszközről már több alkalommal beszámoltunk. Ennek a remek kis eszköznek a változatos felhasználását Az eBeam Edge mobil interaktív eszköz 5 arca videóban mutattuk be részletesen.

Most egy jóval rövidebb, alig több, mint 1 perces videó magyarított változata jelent meg a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök hazai vezérképviselete jóvoltából, ami szemléletesen mutatja be, hogyan lehet ez a kis mobil interaktív eszköz valós alternatívája a fixen szerelt interaktív tábláknak.

Nézze meg a videoklipet!

Az interaktivtábla.net oldal médiatárában egyre több, magyar nyelvű videó található, amely a mobil interaktív eszköz használatát mutatja be.

Mobil eszközök

Étvágygerjesztő eBeam mobil interaktív eszközök videó - Egyszerű, gyors és megfizethető Egy, a mobil interaktív eszközök használatához kedvet csináló eBeam videó magyar hangú változatát tette közzé a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök első számú hazai képviselete. Élvezet megnézni ezt az alig 1 perces videoklipet!

Az eBeam Edge és eBeam Engage hordozható interaktív eszközöket már cikkben és videóban is bemutattuk az IOT.hu-n...

Bővebben...

Kinect

Fejmozgás érzékelő a Kinect-ben - itt a legújabb Kinect fejlesztői környezetA Microsoft bejelentette, hogy kiadták a Kinect for Windows fejlesztői környezet 1.5-ös verzióját, illetve további négy országban váltak elérhetővé a Kinect for Windows hardverei.

Olyan új fejlesztőeszközök kerültek a frissítésbe, melyek még rugalmasabbá, még több lehetőséget biztosítóvá tették a Kinectet.

Bővebben...

Kinect

Kinect mindenkinek! - Jön a 100 dolláros varázsdoboz Jól értesült források szerint a redmondi mamutcég jövő héten indítja el vadonatúj Xbox akcióját, melynek keretein belül már 99 dollár (22 ezer forint) ellenében megvásárolható lesz egy Xbox 360 konzol és egy hozzá való Kinect szenzor.

A Microsoft legújabb akciójának köszönhetően minden korábbinál olcsóbban haza lehet majd vinni a cég játékkonzolját....

Bővebben...

Mobil eszközök

Interaktív eszköz videó Van róla fogalma mi mindenre használható?Egy mobil interaktív eszköz kapcsán sokaknak fogalma sincs arról, hogy ezek a kis és megfizethető árú interaktív eszközök mennyi mindenre, milyen változatosan használhatók a mindennapi oktatásban.
 
Ebben a videóban az eBeam Edge mobil interaktív eszközt magát, az interaktív táblaszoftverét, és az interaktív eszköz öt szuper alkalmazási lehetőségét mutatjuk be...
 


Az eBeam Edge az informatikai normatívából is beszerezhető, illetve a TÁMOP-ban pályázható! 

Bővebben...

Mobil eszközök

Camboard mobil interaktív tábla eszköz - Dávid a Góliátok között

Még ma is egyedülálló, hogy egy tankönyvkiadó saját fejlesztésű, mobil interaktív eszközt fejlesszen ki, és adjon/ajánljon digitális tananyagai mellé. Riportunkban netszemközt beszélgetünk Rapcsákné Pap Anikóval, a kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola igazgató helyettesével, aki több éves tapasztalatból mondja el a Camboard mobil interaktív eszközzel szerzett tapasztalataikat...

Miért Camboard a Camboard? Milyen szerep jut a mobil interaktív eszköznek a fixen szerelt digitális táblák mellett? Miért szeretik a tanárok a Camboardot és az Apáczai Kiadó interaktív tananyagait? Mennyi idő beállítani óra előtt a Camboardot... és ki csinálja azt? Okosabbak lesznek-e a gyerekek az interaktív tábla használatától...?

Mobil eszközök

eBeam Engage multimédiás interaktív eszköz átadó és bemutató A veszprémi Cholnoky Jenő Általános iskolában debütált az eBeam Engage multimédiás interaktív eszköz, amely - több tulajdonságát tekintve - egyedülálló IKT eszköz a maga nevében.

Mit várnak a tanárok az interaktív eszköztől?
Mik a különlegességei az eBeam Engagenek? Hogyan tehetünk akár egy összefirkált falat remek interaktív táblává... és mi az az eszköz, amely az egyik leghasznosabb kiegészítője lehet az interaktív tábláknak?
 
 Az alábbi rövid videó az eBeam játékban nyert mobil eszköz átadásáról és bemutatásáról szól...

Mobil eszközök

Mobil interaktív tábla eszköz felmérésKözel 100 iskola vett részt abban az online interaktív tábla felmérésben, amelynek legfőbb célja az volt, hogy némi képet kapjunk a mobil interaktív eszközök ismertségéről, azok elterjedtségéről. Az eredményekből kiderül, hogy a pedagógusok közel fele nem ismeri ezeket az eszközöket és megoldásokat, bár nagy lenne az igény a mobil(izálható) interaktív tábla megoldások iránt.
 
A felmérésből azt is megtudhatjuk, hogy mit gondolnak a tanárok az interaktív táblás oktatásról, mit szeretnek benne és mit kevésbé... egyáltalán; hányféle táblát (márkát) használnak tipikusan egy iskolában illetve, hogy milyen képzéseket szeretnének a tanárok a leginkább...

Bővebben...