Okostelefonok

Vadiúj olcsó androidos telefonok - BLU Vivo 4.8 HD

A BLU Vivo 4.8 HD nevű androidos telefonja a közép és a felső kategória határán helyezkedik el, ára viszont jóval lejjebb sorolható.

Bővebben...

Okostelefonok

Miért emészt fel több adatforgalmat az Android, mint a Windows Phone és az iOS?

Érdekes statisztikát tett közzé nemrégiben az Ericsson az egyes mobil operációs rendszerek adatforgalmazásának mértékéről.

Bővebben...

Laptop és PC

Ingyenes házhoz szállítják a különleges Apple MacPro gépeket

Tavaly március óta nem lehetett új MacPro gépeket rendelni, ugyanis az EU megtiltotta. Nem minden pontján felelt meg a szabványoknak, melyek a forgalmazást teszik lehetővé.

Bővebben...

Okostelefonok

Minek nevezzelek? Galaxy Note 3 Neo okostelefon

A Galaxy Note 3 Neo-ról már lehetett hallani korábban is, és a specifikációi is nagyjából ismertek, azonban a külsejéről még semmi nem derül ki.

Bővebben...

Okostelefonok

Mindenkinek jár a Windows Phone 8.1 frissítést

A Microsoft tájékoztatása szerint 3 év a szoftveres terméktámogatási idő. A finn mobilgyártó Lumia Black frissítésének tegnapi kiadása miatti izgalmakat, vagy éppen nem egy újabb Nokia okostelefon birtokában a csalódottságot alig kihevertek nagy örömére tavasszal meg fog érkezni az eddigi legnagyobb patch a Windows Phone 8 történetében; természetesen a Blue kódnevű 8.1-ről van szó.

Bővebben...

Okostelefonok

Mappákba rendezhető alkalmazások a Windows Phone kezdőképernyőn

Ahogy korábbi hírünkben is írtuk, a Nokia végre megkezdte a várva-várt Black frissítés kiadását, mely a Microsoft újdonságai mellett számos extrát hoz a Lumia készülékek tulajainak.

Bővebben...