IKT az osztályomban

(videó) Nyolcféleképp pozitívan - angol szókincsfejlesztés középfokon

Középfokú angol szókincsünk fejlesztésének fontos része, hogy változatos módon tudjuk kifejezni pozitív gondolatainkat, érzéseinket is.

Bővebben...

IKT az osztályomban

Angol tanulás a neten ingyen - Duolingo, most már magyarul is!

A népszerű, online, ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo bejelentette, hogy csütörtöktől magyarul is beszél a program.

Bővebben...

IKT az osztályomban

(videó) A 6 leggyakoribb angol TIME idióma és kifejezés - szókincs középfok

Ismered a leggyakoribb, az idővel (time) kapcsolatos angol idiómákat, kifejezéseket. Rebecca ebben az ingyenes videóleckében a 6 leggyakrabban használt idiómával ismertet meg (pl. take your time, be ahead of your time, run out of time stb), amik elengedhetetlenek középfokú szókincsed fejlesztéséhez.

Az engVid online videók segítségével ingyen bővítheted szókincsedet, tanulhatod meg a leggyakoribb idiómákat, gyakran használt kifejezéseket!; kövesd oldalunkat, hetente új angol leckékket mutatunk be. $http://engvid.com$

Bővebben...

IKT az osztályomban

(videó)  angol gyűjtőnevek (kollektív főnevek) helyes használata - angol nyelvtan haladóknak

Hogyan használjuk helyesen az angol gyűjtőneveket (kollektív főneveket). Adam, az angol anyanyelvi tanár ebben a pár perces videóban rendet tesz a fejedben az olyan kollektív főnevek használatában, mint a police, staff, couple, team stb.

Bővebben...

IKT az osztályomban

(videó) Az a fránya

Ebben a videóleckében Adam segít neked, hogy az angol even szó helyes használatával gyarapítsd középfokú nyelvizsgához, érettségihez szükséges szókincsedet.

Bővebben...

IKT az osztályomban

A legjobb ingyenes angol nyelv online tanulási weboldalak

Nyelvtanulás online: Duolingo, Mywords, Forvo A Duolingo a világ legnépszerűbb oktatási alkalmazása, amelyet androidos készülékre és iPhone-ra is letölthettek, de használhatjátok a duolingo.com szolgáltatásait is.

Bővebben...