Facebook

Miért tiltakoznak az emberek a Facebook megfigyelési projektje ellen?

Mind ismerjük azt, amikor hirtelen felindulásból begépelünk egy állapotfrissítést vagy hozzászólást, de amint visszaolvassuk, azzal a lendülettel ki is töröljük az irományunkat.

Bővebben...

YouTube

(videó) Vizsgaidőszak tippek Szirmai Gergelytől a YouTubeon

Néhány órán belül beindulni látszik a közösségi médiában az a videó, ami az egyetemisták vizsgaidőszakának nehézségeit foglalja össze alig egy percben, vicces formában. “Tudom, hogy azt szeretnéd hallani, hogy minden rendben lesz, és könnyebb lesz, mint amennyire most tűnik.

Bővebben...

Netbiztonság

Gyenge jelszó miatt törték fel az OpenSSL oldalát

Az OpenSSL weboldalának meghackelését - ellentétben az előzetes hírekkel - nem egy komolyabb szoftveres sérülékenység, hanem egy gyenge jelszó segítette.

Bővebben...

Netbiztonság

Az interneten vásárolt küyüket is meghekkelte az NSA

Újabb részletek derültek ki arról, hogy az amerikai nemzetbiztonsági hivatal mennyire kreatív, ha ellenőrzésekről és megfigyelésekről van szó.

Bővebben...

Facebook

Vicces facebook borítóképeket készít az unatkozó lány

Libby Cooper saját állítása szerint nagyon unatkozik, ezért azzal üti el az idejét, hogy zseniális borító- és profilkép kombinációkat gyárt facebookos profiljára.

Bővebben...

Netbiztonság

Jelszólopó trójai vírusok szerzik meg a World of WarCraft adatokat

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Steam rendszerét hacker-támadás érte. Ma pedig arról érkeztek hírek, hogy a Blizzard és a Battle.net szervereit korábban ért támadás pontosan hol érhető tetten.

Bővebben...