Netbiztonság

Hacker össztűz a legkedveltebb oldalakra - most a Steam volt soron

A Valve leállította a Steam rendszerét. Aki ma szeretne felmenni a Steam rendszerébe, annak ez nem fog sikerülni.

Bővebben...

Tippek-Trükkök - IKT

Egy remek iPhone alkalmazás, hogy betartsuk újévi fogadalmunkat

Itt egy újabb iPhone-app, ami ezt a célt tűzte ki, csak máshogy. Itt nem barátainkkal kell versenyezni, csak magunkra kell figyelni, és az apró lépéseket megtenni.

Bővebben...

YouTube

Hogyan készül a YouTube a 4K (Ultra HD) korszakra!?

Egyes új okostévék már képesek lesznek hardveresen dekódolni a VP9 kodeket. Az első „Ultra HD” televíziók és monitorok tavalyi piacra kerülésével hosszas átállási folyamat kezdődött el a megjelenítők világában, hiszen a csúfosan megbukott 3D-től eltérően a magasabb pixelszám valódi és látványos újítást hoz a képminőségben; idővel az 1080p helyett 4K lesz a de-facto szabvány a tévéknél.

Bővebben...

Facebook

Hányan és kik szurkolnak az FC Barcelonának a Facebookon?

A sportklubok közül elsőként a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő FC Barcelona mondhatja el magáról, hogy több mint 50 millió követője van a Facebookon.

Bővebben...

Netbiztonság

Miért hekkelték meg a Snapchat-et?

A vállalat igazgatója sem sokkal érettebb a szolgáltatásának célközönségénél. A megnyitásuk után néhány másodperccel automatikusan törlődő fotók küldözgetésére létrehozott Snapchat szolgáltatás hódolói most szerdán valószínűleg magas vérnyomással vették tudomásul, hogy az üzemeltetők nem voltak hajlandóak befoltozni egy több hónapja felfedezett biztonsági hibát, így újév napján 4,6 millió felhasználó – elméletileg a többség – nickneve és cenzúrázott telefonszáma vált publikusan elérhetővé.

Bővebben...

Netbiztonság

Újévi ajándék - meghekkelték a Skype, Facebook, Twitter oldalakat a Microsoft ellen kampányként

Jól kezdődik az 2014-es esztendő a Skype csapata számára. A Microsoft által felvásárolt csevegőszolgáltatás lett ugyanis az újév egyik első hackelésének áldozata, a csapat hivatalos blogját, Facebook és Twitter fiókját egyaránt feltörték.

Bővebben...