Közösség

......................................................................................................................................

Események

Médiapedagógiai műhelybeszélgetés-sorozat: Médiapedagógia- médiaoktatás az óvodában és az iskolában

Médiapedagógia- médiaoktatás az óvodában és az iskolában A MOPED programcsomag bemutatására országos médiapedagógia műhelybeszélgetés-sorozat indul január 23-tól.

Bővebben...

Események

III. Köznevelési Konferencia Budapesten

III. Köznevelési Konferencia A konferencia tervezett témái között szerepel a köznevelési rendszer átalakításával járó eddigi eredmények, a felmerülő kérdések és a további teendők áttekintése, a köznevelési rendszerben megjelent erőteljesebb állami szerepvállalás hozadékainak bemutatása.

Bővebben...

Cégek

Miről tágyal a Sony a Microsofttal?

Pierre Perron nyilatkozata szerint – aki egyébként a Sony Európai divíziójának vezetője – jelenleg is tárgyal a japán cég a Microsofttal egy új készülékről, melyen Windows Phone rendszert képzeltek el a tervezők.

Bővebben...

Események

Online kurzus indul - Virtuális Könyves Közösség

Szeretsz olvasni, érdekelnek a könyvek. Vajon hogyan is néz ki mindez, ha virtuális térben jelenik meg.

Bővebben...

Események

Tanároké lesz a Sportaréna - III. Köznevelési Konferencia

, pénteken a Papp László Sportarénában tartják az idei év első nagyszabású pedagógusoknak szóló rendezvényét, a III. Köznevelési Konferenciát, amit az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervez.

Bővebben...