Képzés

Módszertani és IKT képzés - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.KÉPZÉS főrovatunkban az interaktív oktatástechnikához kapcsolódó technológiai (IKT) és módszertani képzések témakörét járjuk körül. Bemutatjuk a különböző képzési formákat és megmutatjuk a képzések témáinak sokszínűségét.

Gyakorlati segítséget a MŰHELY menüpont alatt talál.

Önnek van már tapasztalata, ötlete, tanácsa? Ossza meg másokkal is! Beszámolóját itt publikáljuk. Olvassa el szerkesztőségi levelünket.

Képzésről általában

(videó) Digitális írástudás és tanulási környezet használata a pedagógiai gyakorlatban - Pedagógusképzés

Az Okos Doboz munkatársai ebben az évben is segíteni kívánják a pedagógusok hatékony munkáját! “Digitális írástudás és tanulási környezet használata a pedagógiai gyakorlatban” címmel hirdették meg az Okos Doboz tanórai és tanórán kívüli használatát bemutató akkreditált pedagógus képzésüket az alsó tagozatban tanítók számára.

Bővebben...

Képzésről általában

Digitális kompetencia és egyéb pedagógus-továbbképzések

A TÁMOP 3.1.5 projekt keretében nevelőtestületi szakmai napok, valamint a 30 órás továbbképzések a résztvevők 21. századi elvárásoknak megfelelő általános módszertani és digitális kompetenciáinak fejlesztésére szolgálnak.

Bővebben...

Játékos tanulás

Sony Playstation Now - játék konzol sem kell az online játékokhoz

A Sony kicsit továbbfejlesztette egy meglévő szolgáltatását és olyat mutatott a CES-en, ami megváltoztathatja az online játékot.

Bővebben...

Játékos tanulás

Hogyan veszi fel a versenyt az Xbox One a PlayStation 4-el?

A november második felében piacra került Sony PlayStation 4 és Microsoft Xbox One az első napon egyaránt egymillió eladással büszkélkedett, de mindenki tudta, hogy az igazán lényeges adatok az ünnepi szezon lefutása után érkeznek majd.

Bővebben...

Játékos tanulás

Vége a blokádnak - zöld út a játékkonzoloknak Kínában

Kínában átmeneti időre feloldották a külföldi játékkonzolok árusításának 14 éve fennálló tilalmát – közölte a kínai kormány kedden.

Bővebben...