Interaktív eszközök

Interaktív táblák

Richo interaktív tábla az üzleti szegmensnek

A Ricoh D5500 interaktív táblának számos alkalmazási területe van.

Egy üzleti megbeszélés vagy konferencia résztvevői nagyobb mértékben és hatékonyabban kommunikálhatnak egymással az interaktív tábla használatával.

Bővebben...

Mobil eszközök

eBeam mobil interaktív eszköz videók Az eBeam mobil interaktív eszközről már több alkalommal beszámoltunk. Ennek a remek kis eszköznek a változatos felhasználását Az eBeam Edge mobil interaktív eszköz 5 arca videóban mutattuk be részletesen.

Most egy jóval rövidebb, alig több, mint 1 perces videó magyarított változata jelent meg a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök hazai vezérképviselete jóvoltából, ami szemléletesen mutatja be, hogyan lehet ez a kis mobil interaktív eszköz valós alternatívája a fixen szerelt interaktív tábláknak.

Nézze meg a videoklipet!

Az interaktivtábla.net oldal médiatárában egyre több, magyar nyelvű videó található, amely a mobil interaktív eszköz használatát mutatja be.

Kinect

Fejmozgás érzékelő a Kinect-ben - itt a legújabb Kinect fejlesztői környezetA Microsoft bejelentette, hogy kiadták a Kinect for Windows fejlesztői környezet 1.5-ös verzióját, illetve további négy országban váltak elérhetővé a Kinect for Windows hardverei.

Olyan új fejlesztőeszközök kerültek a frissítésbe, melyek még rugalmasabbá, még több lehetőséget biztosítóvá tették a Kinectet.

Bővebben...

Mobil eszközök

Étvágygerjesztő eBeam mobil interaktív eszközök videó - Egyszerű, gyors és megfizethető Egy, a mobil interaktív eszközök használatához kedvet csináló eBeam videó magyar hangú változatát tette közzé a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök első számú hazai képviselete. Élvezet megnézni ezt az alig 1 perces videoklipet!

Az eBeam Edge és eBeam Engage hordozható interaktív eszközöket már cikkben és videóban is bemutattuk az IOT.hu-n...

Bővebben...

Kinect

Kinect mindenkinek! - Jön a 100 dolláros varázsdoboz Jól értesült források szerint a redmondi mamutcég jövő héten indítja el vadonatúj Xbox akcióját, melynek keretein belül már 99 dollár (22 ezer forint) ellenében megvásárolható lesz egy Xbox 360 konzol és egy hozzá való Kinect szenzor.

A Microsoft legújabb akciójának köszönhetően minden korábbinál olcsóbban haza lehet majd vinni a cég játékkonzolját....

Bővebben...