Mobil eszközök

Hordozható interaktív tábla - IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Egy hordozható interaktív tábla használata lehet a kézenfekvő megoldás azoknak akik ugyan kimaradnak a nagy, országos interaktív tábla esőből, de nem akarnak kimaradni az interaktív oktatás alkalmazásának bizonyított előnyeiből.

Az eBeam hordozható interaktív eszköz elfér a zsebben, könnyen kezelhető és több oktató is osztozhat rajta...

Bővebben...

Kinect

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Úgy tűnik, a Kinect lehetőségei és a felhasználói kreativitás kimeríthetetlen, számos érdekes Kinect játék látott már napvilágot.

Bővebben...

Kinect

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ingyenes béta verzióként is elérhető a Microsoft Research kutatói által kifejlesztett Kinect™ for Windows® SDK (szoftverfejlesztői készlet).

A fejlesztők az SDK segítségével és a Kinect technológia felhasználásával olyan új alkalmazásokat teremthetnek, amelyek a mélység- és mozgásérzékelésen, valamint a hang- és tárgyfelismerésen alapulnak.

Kinect

Francia kutatók teljesen új távlatokat nyitottak meg a jelnyelvet használók előtt, ugyanis némi módosítással lehetővé tették, hogy a Kinect támogassa azt. - írja az SG.hu.  Egy ilyen rendszer új távlatokat nyithat meg az SNI (siketek) oktatásban is...

Bővebben...

Elölről vetített Interaktív táblák

IKT eszközök videósorozat - QOMO interaktív táblákMitől olyan gyorsak a QOMO interaktív táblák? Mi az IR technológiai lényege? ...és miért lehet akár hatalmasat is csapni rá?!

A QOMO interaktív IKT eszközöket bemutató videósorozat 2. részéből mindezt hamar megtudhatja, de megismerheti a QOMO másik típusú interaktív tábláját is....

Elölről vetített Interaktív táblák

Együttműködés a négyzeten - Bemutatjuk a SMART Board 800 interaktív tábla sorozatotA SMART Board 800-as interaktív tábla sorozat megjelenésével az eddig frontális oktatás eszközeként aposztrofált interaktív táblák a tanulói kooperáció, a játékos együttműködés színterévé válnak.

A többérintős (multi-touch) és többrésztvevős (multi-user) kezelési lehetőség, a táblák gyors reakcióideje és az új funkciók az osztálytermi együttműködés új útjait nyitják meg a tanulók és a pedagógus előtt, és új lehetőségeket hoznak az interaktív táblás oktatás módszertanába is...

Bővebben...

Mobil eszközök

StarBoardLink - Többérintős, többemberes: a mobil interaktív eszközök új generációjaA Hitachi StarBoardLink a mobil interaktív eszközök olyan új generációját képviseli, amely megkötöttségek nélkül biztosítja a táblával, vagy egyéb, tetszőleges felülettel történő kényelmes és hatékony interaktivitást.

Újjal vezérelhető, és multitouch-multiuser mivoltának köszönhetően egyszerre többen is használhatják, több újjal érinthetik...

Bővebben...

Mobil eszközök

CamBoard interaktív eszköz Windows 7 illesztőprogram

Elkészült a Windows 7 operációs rendszerhez a CamBoard interaktív eszköz illesztőprogramja.

Tovább

Mobil eszközök

MimioTeach - Robosztus teherbírás a kecses testben

A fixen szerelt interaktív táblák mellett továbbra is fontos szerepet töltenek be azok a hordozható interaktív eszközök, amelyekkel percek alatt interaktívvá változtatható az osztályban található fehértábla, vagy akár egy szabad falfelület  is.

A mobil interaktív tábla piac jól ismert,  - az országban leginkább elterjedt - típusa a Mimio mobil eszköz, amely most nem csak elnevezésében (Dymo-MimioTeach) és megjelenésében, de tudásában is változott...

Bővebben...