Interaktív tanterem

Interaktív tanterem - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális mikroszkóp, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasóköny, webkamera, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Interaktív tanterem

A digitális tábla megjelenése számos dimenzióban változtatja meg az oktatás technikáját (eszközrendszert és módszertant egyaránt).

Az interaktív oktatástechnika indukálta változások izgalmas vetületét jelenti az óvodai teremre, osztályteremre, egyetemi előadóra, mint nevelési, oktatási térre gyakorolt szükségszerű hatás.

A digitális írásbeliség és az interaktivitás kultúrájának terjedése, továbbá a korszerű technikai megoldások hétköznapi elérhetősége (teremvezérlés, interaktív oktatástechnikai eszközök) magával hozza a közösségi oktatási terek infrastruktúrájának (internet elérés, hálózati kommunikáció..., berendezéseinek (terembútorok, médiabútorok, képek...) és berendezésének, ha lassú, de biztos változását is...

"Interaktív tanterem" rovatunkban folyamatosan bemutatjuk a témakörbe tartozó eszközöket, nyomon követjük fejlődésüket és egy fedél alá hozzuk a hazai kínálatot.


 

Médiabútorok

Íme a világ legszuperebb számítógépes széke

Emperor néven dobta piacra saját fejlesztését a kanadai Modern Working Environment (MWE) Lab, amelyet kifejezetten profi, de legalábbis elég gazdag felhasználóknak szánnak.

Az elektromotorokkal és hidraulikával mozgatott szék több irányba állítható, a 360 fokos forgatás már extra opció.

Bővebben...

Teremvezérlés, médiabútorok, digitális képkeretek

LEBA laptop tároló szekrények Laptop tárolás kívánság szerintA LEBA laptop tároló szekrények használatával nem csak biztonságossá válik a laptop tárolás az osztályteremben, de a számos extra funkció az azonnali és fejfájásmentes órakezdést is biztosítja.

Az elegánsan formatervezett dán tárolókkal azonban nem csak laptopokat tárolhatunk...

Bővebben...

Digitális képkeretek

Digitális képkeret a könyvtárbanDigitális képkeret a könyvtárban

Könnyen kezelhető, modern és látványos eszköz a digitális képkeret - akár könyvtári használatra is. Olcsóbb és kisebb, mint a lapos képernyős kijelző, az újabbak internetről is frissíthetők.

Tovább

Médiabútorok

Okospadot mindenkinek

Okospadot mindenkinek

Egyre többet látni az iskolai berendezésekről szóló portálokon a Bretford nevű irodabútorok darabjait. Új találmányuk a Smartdeck, amely a helytakarékosság és a praktikum oltárán áldoz, egyelőre csak a tengerentúlon, tengerentúli árakon.

Bővebben...

Médiabútorok

Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - DIGITÁLIS TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem

A digikocsi a számos iskolában megvalósult laptop programhoz nyújt kitűnő segítséget. A program célja a mobilitás  és ennek megvalósulásához szükség van egy olyan eszközre, mellyel használaton kívüli üzemmódban a PC-k egyik teremből a másikba szállíthatóak.

A digikocsi nagyobb szabadságot enged a tantermek megválasztásában: bárhol használhatunk diák-laptopokat!

Tovább