Dokumentumkamerák

Interaktív tábla szoftverbe épülő dokumentum kamera az ingyenes Aver plug-innal Az Aver Flash Plug-in segítségével meglévő interaktív táblánk szoftverébe integrálhatjuk a dokumentum kamera élő képét.

Az interaktív tábla flash plug-in feleslegessé teszi a dokumentum kamera és az interaktív tábla közötti oda-vissza kapcsolgatást, mert az interaktív táblaszoftverbe beépülve, annak szerves részévé válik, így a tábláról lesz kezelhető a dokumentum kamera is!

Bővebben...

Dokumentumkamerák

Dokumentum kamera a PowerPoint bemutatóban Egészen különleges, módszertanilag újszerű előadásokat, tanórákat lehet tartani a PowerPointba integrált dokumentum kamera plug-in segítségével. Az Aver kis kiegészítő szoftverével a dokumentum kamera alatt történő események a kivetített PowerPoint dián élőben jelenhetnek meg, mégpedig úgy, hogy közben a képre rajzolhatunk, írhatunk is!

Az már csak hab a tortán, hogy az egész előadást videóként is rögzíthetjük. És ez még nem minden...

Bővebben...

Dokumentumkamerák

Itt az első vezeték nélküli dokumentum kamera - a mozgás szabadsága AVerVision W30 Az AVerVision W30 a világ első, vezeték nélküli dokumentum kamerája, amely - mobilitásánál fogva - újabb alkalmazási, módszertani lehetőségeket hoz az oktatásba.

Bővebben...

Dokumentumkamerák

Új dokumentum kamera modellek az Aver-től Több új dokumentum kamera modellel jelentkezett a dokumentum kamera specialista Aver cég. Az AVerVision M70 és az AVerVision PL50 több százszoros nagyítást, FULL HD kimenetet és PC nélküli órai munkát tesz lehetővé.

A különleges W30, vezeték nélküli és a hattyúnyakú U10-es modellekhez pedig most nagyon kedevezően lehet hozzájutni...

Bővebben...

Dokumentumkamerák

Mindentudó dokumentum kamera PC nélkül: Az Aver F50-el egyszerűbb, sokoldalúbb és élvezetesebb órákat tarthatunk Elég egy egér, na meg az AVerVision F50 dokumentum kamera ahhoz, hogy lebilincselő órát tarthassunk diákjainknak, sőt még azoknak is, akik nincsenek is jelen az órán...

 

Bővebben...